FATÁJ-online szaklap: események, gazdasági jelenségek a faiparban, bútoriparban, asztalosságban, erdőgazdálkodásban és a kapcsolódó területeken. Beszámolók, riportok, sajtószemle, ...
FELIRATKOZÁS FATÁJ-Online hírlevélre.
Kérem jelezze szakterületét, cégét, annak kapcsolóit.

Hivatkozás:
Ha felhasználja bármely cikket a FATÁJ-ból, kérem hivatkozzon rá annak kapcsolójával is.

FATÁJ nyitólap

FATÁJ archívum:
FATÁJ 2012.
  Jan-Már, Ápr-Jún,
  Júl-Sze, Okt-Dec
FATÁJ 2011.
  Jan-Már, Ápr-Jún,
  Júl-Sze, Okt-Dec
FATÁJ 2010.
FATÁJ 2009.
FATÁJ 2008.
FATÁJ 2007.
A régebbi megjelenéssel:
FATÁJ 2006.
FATÁJ 2005.

Legyen a FATÁJ a kezdőlapom!
FAGOSZ, Fagazdasági Országos Szakmai Szövetség
CEI-Bois, Európai Faipari Szövetség
CEI-Bois
Eur.Faip.Szöv.
a FAGOSZ
1992-től tagja.

Keres egy céget, intézményt, iskolát? Kezdje itt:
fatudakozo.hu
woodinfo.hu
woodinfo.eu
Akác
termékek
Magyar-
országról:
hungarobinia.hu
FAIPARI, ERDÉSZETI
apróhirdetések
DÍJMENTESEN

FAIPARI, ERDÉSZETI
szakkönyvek


FATÁJ-online
médiaajánlat:

médiaajánlat .rtf
médiaajánlat .pdf

A pdf-ekhez az Acrobat Reader itt tölthető le:

Fakitermelési Munkakultúra Alapítvány

ValiWood



2008-06-04

Online faipari játék a hazai szakközépiskolák tanulóinak

Az ERDÉRT Zrt. által működtetett www.faaruhaz.hu weboldalon 2008. április 24-30. között megrendezett on-line játékban magyarországi faipari szakközépiskolában tanuló diákok játszhattak.

Az ERDÉRT által meghirdetett, április 24-30. között zajló játékban a magyarországi faipari szakközépiskolák tanulói vehettek részt. A győztes tanulónak Király Zsolt, az ERDÉRT Zrt. üzletfejlesztési vezetôje - 2008. május 16-án - a veszprémi telephelyükön adta át nyereményét, a multimédiás lap-top számítógépet.

 

A játék kiindulópontja a hazai faiparban egyedülálló Online Faáruház (www.faaruhaz. hu) - megismertetése volt, ahol lehetőség nyílik arra, hogy gyorsan, időkorlátok nélkül bárki vásárolhasson faanyagot az Interneten. Ezen a weboldalon keresztül lehetett elérni (2008. április 1-től) a játékban való részvételhez szükséges regisztrációs adatlapot, valamint a részletes játékszabályzatot is.

A Nyerj az ERDÉRT-tel! játékot, melyet a hazai faipari szakközépiskolások számára írtak ki, mintegy százharminc iskolában hirdették meg, sőt a nagyobb szakiskolákba személyesen mentek el az ERDÉRT Zrt. képviselôi, hogy megismertessék a tanárokat és a diákokat az ERDÉRT nyereményjátékával, illetve az Online Faáruház működésével, kínálatával, a játék online zajlott, a tesztek 90%-os teljesítéséhez szükséges válaszokat az ERDÉRT Zrt. weboldalain megtalálhatták a diákok, a fennmaradó 10% teljesítéséhez középszintű faipari ismeret szükségeltetett.

 

Az öt fordulós játék során (munkanaponként 1 forduló), változó számú kérdést tettek fel. A kérdések között szerepeltek logikai, faipari termékekkel kapcsolatos, az ERDÉRT Zrt. működésére vonatkozó, és faipari ismereteket igénylő szakmai kérdések is.

Az első négy fordulóban a továbbjutás feltétele a kérdések legalább 80%-osan jó megválaszolása volt. Az első négy forduló esetében a játékos automatikus választ kapott arról, hogy a továbbjutáshoz szükséges 80%-ot elérte-e. Ha ez nem sikerült, akkor a játékos folyamatosan tovább próbálkozhatott, akár az ötödik napig, azaz a játék végéig. Az 5. fordulóba bejutott játékosok között, az 5. fordulóban elért eredmény határozta meg a végső sorrendet. Díjazásban az első három helyezett részesült. Az azonos pontszámot elért játékosok között sorsolással állapították meg a végső sorrendet.

 

I. díj

Oláh Mátyás

Veszprém, Veszprém, Táncsics Mihály Szakközépiskola

II. díj

Faragó Norbert

Jászszentandrás Jászapáti, Jász-Nagykun-Szolnok megyei Szki.

III. díj

Fazekas Máté

Kercaszomor Lenti, Lámfalussy Sándor Szakközépiskola

 

Nyeremények:

. I. díj: ACER Travelmate 5320 multimédiás lap-top

. II. díj: Samsung L77 ultra kompakt digitális fényképezôgép (7 megapixel, 7 x optikai zoom) + 2GB Kingston SD kártya + táska

. III. díj: Samsung Yepp K3JQB 2GB fekete MP3 lejátszó (Li-Polymer akkumulátor, 25 óra audio lejátszási idô, MP3/ WMA DRM/JPEG, FM rádió)

 

A játék végeredményét a weboldalon ismerhették meg a tanulók, illetve a nyerteseket e-mailben is értesítették. A kiírás szerint a nyeremények ünnepélyes átadása a nyertes által megjelölt ERDÉRT telephelyen történik. Mivel az első helyezett a veszprémi Táncsics Mihály Szakközépiskola diákja lett, így a jeles eseményre, a fődíj átadására Veszprémben, az ERDÉRT ottani telephelyén került sor. Király Zsolt elmondta, hogy az ERDÉRT a továbbiakban is együttműködik a szakiskolákkal, ösztöndíjprogramokat akarnak indítani, a telephelyeiken pedig a tanulók anyagismereti oktatásában, és a nyári szakmai gyakorlatuk eltöltésében kívánnak segítséget nyújtani.

(x)

LEITZ Hungária Szerszám Kft

Erdészeti gépek, eszközök, muszerek, kiegészítok kereskedelme.

ERFARET Tudásközpont

Magyar Belsőépítészet

Környezetbarát ragasztók

AKE - A jóvágású partner

FATUDAKOZÓ - az online faipari cégtár

BÜTÜVÉDELEM
parafin nélkül:
Wood Protector
Faanyagszárítás professzora:
CATHILD



 A FATÁJ lapot kiadja a FAGOSZ
Minden jog fenntartva. All rights reserved.