A FAGOSZ gazdasági érdekképviseleti szervezet. Az átfogott szakterület: erdőgazdálkodás, fafeldolgozóipar, fakereskedelem és a kapcsolódó termékek termelése, kereskedelme. További ismeretek a Szövetségről a FAGOSZ menü alatt.

Kiemelt partnerek:

Husqvarna Magyarország Kft - Erdészeti és kertészeti gépek kereskedelme. HUSQVARNA, JONSERED, PARTNER, GARDENA.

 

 

 
Mesterek minősége - ZOLG-GÉM Kft
 

Nyitólap

Faipar, fakereskedelem, erdőgazdálkodás,
   gépek, szerszámok, vegyi anyagok, szolgáltatások. Gyártók és kereskedők.
Sorry, our homepage works mainly in Hungarian language.
If you seek wood-business contacts in Hungary, please start at www.woodinfo.hu what is an online wood-company-catalogue in HU-EN-GER languages.
 

A FAGOSZ szolgáltatásaiból figyelmébe ajánljuk az alábbiakat:

FATÁJ-online szaklap: események, gazdasági jelenségek a faiparban, bútoriparban, asztalosságban, erdőgazdálkodásban és a kapcsolódó területeken. Beszámolók, riportok, sajtószemle, ...
A FATÁJ-Online Hírlevelet hetente jelentetjük meg, így heti e-mail értesítést küldünk a szakterület számos cégének és személyének.
E küldőlistára az érdeklődők szabadon és díjmentesen feliratkozhatnak. Mintegy 15 ezer fő/cég kapja rendszeresen (hetente) hírlevelünket!

Cím- és terméktár:
FATUDAKOZÓ = WOODINFO faipari és erdészeti cím- és terméktár, melynek hátteréül szolgáló adatbázis közel 8300, a fához valamilyen módon kötődő vállalkozás és intézmény szerepel. E vállalkozások közül interneten általunk működtetett online rendszerben 2015. áprilisában mintegy 8.275-en jelennek meg, közülük több mint 900-an a postacímen felüli további kapcsolati adataikkal is. A rendszer 3 nyelven: magyarul, németül és angolul működik.

Üzleti ajánlatait (díjmentesen) elhelyezheti a Keres-Kínál adatbázisunkban, amit egyébként az azonos nevű menü alatt is megtalálhat.

Hungarobinia: Figyelmébe ajánljuk az akác fafajt és termékeivel foglalkozó cégeket bemutató honlapunkat is.

Könyvajánlataink
A fenti kapcsolón megtekintheti teljes könyvkínálatunkat és könyvek árait. A könyvek titkárságunkon megvehetők, illetve postai utánvéttel megrendelhetőek.

Utolsó frissítés ezen a lapon: 2019-03-22 12:05