A FAKAT tartalmazza a FAGOSZ tagjait és számos további, összesen közel 10.000 vállalkozás adatait az erdőgazdálkodás, a fafeldolgozó és bútoripar termékei, ehhez gépek, eszközök, segédanyagok, szolgáltatás, tervezés, tanácsadás termelő és forgalmazó vállalkozásait.

FAKAT-Komplex.CD,

FAKAT-Komplex.CD 2007 Február - közel 10000 hazai cég adataival

Faipari Cím- és Terméktár
Erdészeti Cím- és Terméktár

Faipari Cím- és Terméktár 2007 - CD melléklettel
Erdészeti Cím- és Terméktár 2006 + cd melléklettel

 

 

nyomtatott katalógusok, FAKAT-online, adatelhelyezés és frissítés, a kiadványok megrendelése) áttekintése e lap további részein található.

 

 

 

 

 

FAKAT - Fagazdasági Termék- és Céginformációs Marketing
         Adatbázis és Katalógus;
FAKAT Wood Industry and Forestry Marketing
         Database & Directory


Online Busienss Directory     Online Firmendatenbank
The online-database English-German-Hungarian FAKAT-Online you can reach here.

FAKAT-Komplex.CD: a CD-ROM with approx. 10 000 ventures and 600 institutions
(English/German/Hungarian menu and help).
We have: full prints on each sector in Hungarian.
We have: the printed  WOOD-Directory and FOREST-Directory, you see the two pictures of the books here down. Their content and some more you find in the FAKAT Online.


FATUDAKOZO/FAKAT Online
Ha cége még nem jelenik meg ezen a helyen, kérem töltse le, nyomtassa ki és kitöltve küldje vissza ezt a leírást, illetve igénylõ lapot (pdf 127kB), illetve nézze meg ajánlatunkat itt. A FAKAT Online-ban az ajánlatunk szerinti legszûkebb adatkörrel díjmentesen is megjelenhetnek az erdészeti, faipari, fakereskedelmi és kapcsolódó szakterületi cégek.

A FAKAT rendszer további elemei:

A FAKAT-Komplex.CD, amely CD-ROM és ezen a rendszerben szereplõ minden cég és intézmény (10.000 hazai vállalkozás és 600 intézmény) adata teljes körûen szerepel. Annak ellenére, hogy ez a forma adja a leginkább sokoldalú szolgáltatást, esetenként szükség van szakterületenkénti részek nyomtatására, ami egyedi szerkesztésben készülõ kiadványokat jelent a megrendelõ igénye szerint bármikor, általában egy példányban.

Ugyanakkor évente egyszer több ezer példányban elkészítjük a Faipari Cím- és Terméktár és a Erdészeti Cím- és Terméktár címû nyomtatott katalógusokat, melyeket itthon és külföldön nagyon sokan használnak.

2002. októberében pedig megnyitottuk, azóta önálló helyre költöztettük és 2005-ben új bőrbe bújttattok a FATUDAKOZÓ ONLINE-t, melyben rendszerünk több száz szereplõje (jelenleg több mint 2600) között kereshet üzleti partnert több mint harminc féle keresési szempont szerint. Sõt ez nem csak magyarul, hanem németül és angolul is lehetséges.

FAKAT-Komplex.CD: A mintegy 10.000 vállalkozást és számos egyéb információt is tartalmazó adatbázist napi karbantartással, negyedévente frissítjük. A teljes FAKAT számítógépes változatban, CD-n érhető el. Használatát segíti a magyar-német-angol kezelőfelület és súgó rendszer, a 31 féle keresési, az etikett és más nyomtatási lehetőségek. A FAKAT-súgóban a cégadatok mellett megtalálható még mintegy 650 hazai és külföldi kormányzati, oktatási, civil és egyéb szervezet. A FAKAT-Komplex.CD-n található ugyanakkor egy, a lábonálló fatömeg számításához való segédprogram. A FAKAT-CD-t 1999-óta (évente) eljuttatjuk Magyarország külképviseleteinek és számos európai szakmai szövetségnek.


Faipari Cím- és Terméktár és Erdészeti Cím- és Terméktár címen évente nyomtatásban, 3000-3000 példányban megjelentetjük tagdíjuk, illetve katalógus regisztrációs díjuk fejében az ezt igénylő vállalkozások adatait. 2001-től a Faipari Cím- és Terméktár CD melléklettel, 2003-tól az Erdészeti Cím- és Terméktár is CD melléklettel készül. Mindkét katalógusot a Szövetség terjeszti a szak- és nagyközönségnek (szakterületi kiállításokon, vásárokon, székhelyén, Magyarországon belül postai utánvéttel is szállítja), továbbá eljuttatja Magyarország külképviseleteinek, átadja a külországok hazai képviseleteinek. Ezért a FAKAT ezen változata általában nagyon gyorsan elfogy, az érdeklődési területének megfelelően kérjen a Faipari Cím- és Terméktár, vagy az Erdészeti Cím- és Terméktár katalógusból Ön is.

FAKAT-online: Azért, hogy a nyomtatott katalógusok alapadatai akkor is elérhetőek legyen, ha a nyomtatott már elfogyott, illetve hogy az ezekben megjelent cégek adatai a világon bárhonnan, bármikor megtalálhatóak legyenek, indítottuk 1997-ben a FAKAT-online-t, a FAKAT Internetes változatát.

Az adatbázisban szereplés, tehát az adatelhelyezés és -módosítás ingyenes. Kérjük, használja ehhez a FAKAT kérdőívet. A cég tevékenységét megadhatja kódokkal a tevékenységi kódtábla szerint, illetve szövegesen, a kérdőív megfelelő rovatában. Javasoljuk, hogy ez utóbbit németül és angolul is adja meg, hisz a FAKAT-ot külföldön is egyre többen használják, hogy a magyar faipar és erdőgazdálkodás vállalkozóival kapcsolatba kerülhessenek.

A FAKAT-Komplex.CD és a teljes nyomtatású egész, illetve részkatalógusok megvehetők, várjuk megrendelését. A FAKAT-FA, a FAKAT-ERDŐ, illetve a FAKAT-online katalógusokban szereplés feltétele a FAGOSZ tagság (a belépési nyilatkozat itt is hozzáférhető), vagy a FAKAT regisztrációs díj megfizetése.


 Fagazdasági Országos Szakmai Szövetség, FAGOSZ
 ©1999-2017.
 Minden jog fenntartva. All rights reserved.

FAGOSZ: H-1119 Budapest, Fehérvári út 89-95. L/125. 
Tel: (+36 1) 798-5685, Fax: (+36 1) 762-3011  e-mailinfo@fagosz.hu 

W: www.fagosz.hu / www.fatudakozo.hu / www.fataj.hu/ www.hungarobinia.hu /